Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським пророцтвом (чи прокляттям?) ми живемо в інтригуючі часи, щонайменше сказати. Серед усіх божевільних реакцій цього року люди справді мали місце, особливо коли це стосується окремих людей’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви не’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я зробив за останні пару місяців. Однак те, що я ношу’ Не думаю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні повністю – – це була величезна чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і сайт більше ніколи не був таким, як раніше.

Це історія епічної події

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub постійно стає принаймні дещо суперечливим, незважаючи на те, що це місце для розваг для дорослих. Щоб бути щирим, більшість хлопає по земній кулі’ сайт первинної трубки або вигаданий, або, принаймні, переважно завищений.

Проте після місяців напруги на MindGeek’ флагманський сайт. По-перше, запит на видалення k * ddie порно з веб-сайту отримав понад 425 000 нотаріусів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на веб-сайті дійсно з’явилася непристойність із зображенням m * nors.за посиланням порево онлайн веб-сайт

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки це правда, враховуючи те, що я одягаю, і не шукаю цього хворого

лайно. ) Разом з усім цим люди скаржилися, що існують завантаження, які також повинні здійснювати сексуальні дії без згоди. Цей послужний список останнім часом призвів до того, що сайт став глузуванням у пресі, що має перевагу, що призвело до того, що фірми банківських карток захищали споживачів від оплати преміум-контенту на PornHub.

Звичайно, іншою великою проблемою, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. Таким чином, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub завантажив, що вони брали участь у “ одна з найрозширеніших гарантій у фоновому режимі створеної користувачем системи.”

Зокрема, порнотитан мав і, безсумнівно, продовжить план:

• уникати неперевірених профілів від включення нового веб-вмісту будь-якого роду

• закликаючи користувачів, які завантажують, підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та іменем користувача

• усунення альтернативи завантаженню багатьох відео на платформі

• видалення будь-якого матеріалу, який насправді не був створений підтвердженими клієнтами PornHub

Останній пункт на практиці був, мабуть, найбільш примітним, оскільки загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я знав, що є багато копій відеокліпів, однак божественний Христос, це багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші відомі соціальні мережі за те, що вони не маючи ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі суттєві зміни в плані, я маю сказати, що я’ м вид – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші хворі лохи мають свою відвагу. Натомість для мене це виглядає як спроба триматися подалі від регулятивних порушень, яка може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що абсолютно невинні люди фактично втратили їхній вміст і вимкнули мережі внаслідок усього цього.

Якщо залишити осторонь мій постійний цинізм, варто сказати, що є фактор, на який варто розслабитися –- або я повинен сказати –- для цього є п’ятнадцять причин.

Прямо тут’ це те, що вам потрібно шукати замість PornHub

Хто що розуміє’ що трапиться з PornHub, але якщо відбудуться ще якісь екстремальні зміни або сайт тимчасово закриється, я’ ми вас охопили. Ось контрольний список із 10 привабливих веб-сайтів-тубів, наповнених абсолютно безкоштовною порнографією, які можуть стати вашими альтернативами PornHub у будь-якому порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу не’ t area tubes у будь-якому типі конкретного порядку, однак це може бути найкращий веб-сайт з трубками, окрім PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порно, XVideos може швидко стати найпоширенішою порнографією.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт абсолютно запущений. Як і на всіх інших порнографічних веб-сайтах, перерахованих прямо тут, на цьому є купа безкоштовних порнографій для перегляду, а тут’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з майже десятьма мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не відвідати інший порнографічний канал.

Якщо подумати про це, ви, ймовірно, ніколи не відвідаєте жодного іншого веб-сайту з цією проблемою.

Навіть якщо вам набриднуть відеозаписи –– якщо це’ якимось можливим способом – знайдіть час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, якщо не тисячі привабливих моделей, готових естетично вразити вас ––принаймні доки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не потрібно витрачати кошти на преміальну порнографію, але коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги можливість викласти трохи грошей на ці видатні фільми. Вибір чудовий, а висока якість абсолютно феноменальна, оскільки забезпечується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує понад 116 000 відеороликів із 7500 новими доповненнями щомісяця. Як преміум-учасник, ви маєте можливість необмеженого завантаження та’ матиму доступ до кількох найкращих робіт, створених порнозірками тієї епохи. Якщо ви’ Ви турбуєтеся про витрати,’не хвилюйтеся. Плата за тридцять днів, безсумнівно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, на долар менше щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ доведеться заплатити все

одразу. Напевно, найкраща пропозиція — отримати довічну підписку, яка коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви це розглядаєте, ви’ фактично отримати необмежену кількість порно назавжди, і це’ s без реклами. Тепер очікуйте, що ви одягнете’ не хочу платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та деяких інших спокусливих нагород. Крім секс-програм онлайн, ви можете побачити безліч маркетингових мереж порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою ви можете шукати інших людей за віком, місцем проживання, статтю та розташуванням. Крім того, використовуючи інноваційні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом тіла та фетишами, щоб назвати кілька критеріїв пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб зателефонувати людям, яких ви, можливо, захочете побачити, але, як ви можете очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та планування різних інших хтивих онлайн-завдань. Але привіт, як і багато пунктів в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ t отримати достатньо визнання від дрочників у мережі. Насправді існує незліченна кількість завантажень, і це’ це просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та чудові GIF-файли.

І справді, визнаю, я трохи обманював, шукаючи найпопулярнішу категорію. Технічно кажучи, одним із найпоширеніших видів порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це дуже добре, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сайтах.

Утім, я подумав, що це щось широке, тому вирішив “ формально відносяться до інших популярних груп, які є аматорськими. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; відносно не обмежена. реальні люди, яких ви бачите, які цінують себе, принижені та брудні.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І, щоб ви зрозуміли, існують також обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи експертів, які не займаються порнографією, яких ви’ (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім пробного порно в стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто описую весь трахання без сідла.

Просто зауважте: кожне посилання є корисним і не є спамом, за винятком перемикача Porn Games –– що’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість дещо повсюдна, однак ’ частково через поєднання аматорського та експертного порно, яке ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, цей є підходящою порнографічною платформою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Вони’ Ми отримали категорії на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, як-от анальна активність, секс із транссексуалами, незвичайні зв’язки та шкіряне порно відео. Якщо ви дослідите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область для того, що ‘описано як & lsquo; серйозна порнографія

. Майте на увазі, цей пошуковий фільтр, безсумнівно, надасть вам будь-який тип парного, дивного та надзвичайно інтенсивного порно. Звичайно, нічого з цього ––щодо того, як я розумію ––не варто очищати PornHub, однак більшість наведених нижче відеокліпів можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб вашу смішну кістку лоскотали раніше, після чи протягом усього часу’ я оцінив вашу промежину, цей порносайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені як кишок і горіх одночасно.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але воно того варте!

Рухаємо далі. Ще одна цікава річ у цьому каналі — це масові веб-сторінки залучення сусідів. Існують теми дискусійного форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має кімнату онлайн-чату, а також повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Сфера для взаємодії зростає. Вони’ ми отримали нових аматорських порнозірок, які приєднуються щоразу, а ви’ знайдемо якийсь надзвичайно дивний і кумедний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ Девіз: іди вперед і дивись, Мамо, не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Правильно знятий або знятий новачками, висока якість величезної більшості цих безкоштовних порнографічних відео часто має тенденцію бути першокласним.

Я не’ У мене немає конкретної кількості, але мені здається, що цей канал є одним із найбільших фільмів, які навіть публікуються на Інтернет-сайті. Запропонуйте переглянути його та повідомте мені – я припускаю, що ви погодитеся зі мною.

І якщо ви напружені через те, що під час відкриття веб-сторінки вас перевантажують численні звернення, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч пошукових альтернатив і пристроїв фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ були помітні, і незабаром почнуть завантажуватися.

Я одягнув’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу цю останню альтернативу’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпу, обов’язково високої якості, періоду відеокліпу, або ви можете просто скористатися пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Так само варто торкнутися SpankBang’ Телевізійний атрибут. Учасники цього сайту можуть не лише створити власні канали, а й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює нечисть, яку ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізор, ввести категорію, тег, ключові слова чи порнозірку та перейти звідти.

Запропонуйте це зовнішній вигляд, і ви можете зробити це своєю цифровою фінансовою установою.

YouPorn

Коли справа доходить до створення, цей безкоштовний порно-веб-сайт виглядає чисто, а веб-вміст багато в чому схожий на –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, який містить масу бруду, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти чуттєвих фотографій і потенційно петабайти порно відео. Вони ідеально впорядковані в десятки категорій, які повинні привернути практично кожне відчуття чуттєвої естетики.

Хоч і є виконавці-любителі, YouPorn, здається, має неймовірно багато, навіть більше спеціалізованої еротики, щоб гарантувати, що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі їжі. Поряд з ним є розділ еротики, який містить потоки збудливих історій, які, безсумнівно, зроблять ваші враження від цього порноканал набагато кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські версії все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ t має надмірне у вигляді додаткових оборок, що чудово підходить для тих, хто хоче заскочити та піти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей веб-сайт’ набір інструментів сексуального вигляду.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад упорядкування результатів за тим, що’ є новим, популярним нещодавно, історично та в тренді. Навіть більше, за допомогою 2 кранів ви можете отримати випадкову серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, ця система має епічний список тегів, який потрібно побачити, щоб у нього повірити.

Дівчата з камери на YouJizz Live прекрасні, як і головна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто заглянути на веб-сайт веб-камери YouJizz. У них є всі типи гарячих сестер, але я насправді виявив, що ти’ я знайду багато дівчат з медовим волоссям.

Як би ви не збиралися клацати й жарти, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваємо лише в середині, і є багато інших трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.